top of page
opleiding

OPLEIDINGSAANBOD

Audit Gaming heeft de simulator ontwikkeld om Accountancy onderwijs effectiever te maken door vergaande integratie van theorie en praktijk. De simulator ondersteunt diepgaande zelfstudie en actieve collegevormen. De simulator is bijzonder geschikt voor vakgroep overkoepelende projecten.

Lees meer over de voordelen...

Executive
Education

Speel flexibel en efficiënt in op nieuwe ontwikkelingen door gebruik van hands-on simulatiecases. Volledig op-maat instelbaar op moeilijkheidsgraad en benodigde leerpunten, zoals manipulaties van fouten en fraudes. De cases kunnen eenvoudig worden bijgewerkt voor hergebruik.

Lees meer over de voordelen...

Consultancy: action-based learning

Het toepassen van serious gaming en in het bijzonder action-based learning biedt heel veel mogelijkheden. Wij kunnen adviseren over de mogelijkheden en uitdagingen van serious gaming, action-based learning in Accountancy onderwijs.

OVER

Het functioneren van accountants staat stevig ter discussie. Waar waren de accountants? - was een veelgehoorde vraag, toen diverse banken omvielen en het ene boekhoudschandaal het andere opvolgde.

 

Joost van Buuren is professor of Auditing & Assurance aan Business Universiteit Nyenrode. Een passie van Joost is: innovatie in accountancy onderwijs. Zijn eigen ervaring als accountant in de controlepraktijk komt daarbij goed van pas. Hij heeft Audit Gaming in 2012 opgericht om de professioneel kritische houding, de signalerende functie en toegevoegde waarde van accountants te versterken. Door serious gaming kunnen accountants essentiële ervaring opdoen met specifieke, kritische omstandigheden die zich elke dag kunnen voordoen.    

Meer lezen over Joost van Buuren? 

zie een lezenswaardige selectie van zijn blogs en artikelen

informatie op Linkedin en ResearchGate

en informatie op de Nyenrode website.

ABOUT

Referenties

Referentie

Samenwerkingspartners

Samenwerking
CONTACT

CONTACT

Informatie

Nieuwsgierig geworden welke voordelen de simulator uw organisatie kan bieden? Neem voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte contact op met Joost van Buuren, telefonisch of door onderstaand formulier invullen.

Contactgegevens

Van Buuren Advies & Ontwikkeling

Schellerbergweg 29

8017 BM Zwolle

Email: info@auditgaming.com

KvK: 56379536

Bericht ontvangen!

bottom of page