top of page

Uitleg werking simulator

Audit Gaming beoogt met de simulator onderwijs effectiever te maken. Daarom is de simulator zodanig ontwikkeld dat deze naast flexibiliteit en aanpasbaarheid op uw situatie, ook eenvoudig in aanschaf en gebruik is. 

lees verder...

De ontwikkeling van relevante praktijkcases en manipulaties zijn belangrijk voor het simulatie Accountancy onderwijs. Daarom zet Audit Gaming volop in op het ontwikkelen van nieuwe cases en manipulaties. Ook voor derden is er deze mogelijkheid.

lees verder... 

Support

Er zijn diverse vormen van ondersteuning van de simulator mogelijk. Voor cases is er standaard webbased onder-steuning voor technische problemen. De ondersteuning kan worden uitgebreid. Ook is advies bij implementatie mogelijk. Neem voor meer informatie contact op.

Uitleg simulator
Werking

Werking

Om de voordelen van de simulator ten volle te benutten, worden de cases aangeboden in een goed toegankelijke cloud omgeving die gebaseerd is op Google technologie om de betrouwbare werking te borgen.

Voor het gebruik van de simulator kunnen eenvoudig de volgende stappen worden doorlopen:

  • kies een casus of cases die passend zijn bij de doelstellingen en niveau van een cursus

  • pas zonodig de complexiteit van de casus aan

  • voeg zonodig manipulaties toe om bepaalde vaardigheden gericht te kunnen oefenen

  • stel de lijst met het aantal deelnemers op

  • neem contact op met Audit Gaming voor meer informatie en vrijblijvende offerte.

Werking simulator
(klik op figuur voor toelichting)
De simulator ondersteunt diverse accountany vakken, zowel vaktechnische  en softskills

Als uw organistie beschikt over een redelijke WIFI internet verbinding, dan zijn er in principe geen aanvullende ICT investeringen nodig. Wel is het voor een succesvolle implementatie van simulatieonderwijs belangrijk om docenten en deelnemers goed voor te bereiden. Om de voordelen van simulatieonderwijs te kunnen realiseren, wordt de rol van docenten en studenten namelijk anders: actiever, minder zenden, meer coachen, diepgaander, meer betrokkenheid.

 

Ontwikkeling

Ontwikkeling

Accountancy is een vakgebied dat voortdurend in ontwikkeling is. Als onderwijsorganisatie is het daarom van groot belang flexibel in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen. Daarom zet Audit Gaming volop in op het ontwikkelen van nieuwe cases en manipulaties

Omdat de ontwikkeling van relevante cases en maniplaties specifieke branchekennis vereisen, worden specialisten uit de praktijk en onderwijs uitgenodigd om cases en manipulaties te ontwikkelen. Deze cases en manipulaties kunnen voor eigen gebruik worden ingezet en het is mogelijk deze tegen een vergoeding beschikbaar te stellen aan derden

Het ontwikkelen van cases kan ook interessant zijn als u al een goed uitgewerkte casus hebt en deze wilt omzetten naar een simulatiecasus.

Ben jij geïnteresseerd in het ontwikkelen van een casus, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

bottom of page