top of page

Simulatie omgeving

De cases met gesimuleerde bedrijfsgegevens, webcasts en documentatie worden overzichtelijk beschikbaar gesteld op deze website en in de ERP Viewer.

Voor een beter begrip van de werking van een ERP-pakket zijn verder twee ERP-pakketten beschikbaar:

  • LUDUS ERP. Dit is een ERP-pakket dat ontwikkeld is om de werking van een relationele database te laten beleven. Doordat er geen menu en rapportage tussenlagen zijn toegevoegd, wordt de tabelstructuur goed zichtbaar en de onderlinge samenhang van de tabellen. Een databasestructuur is beschikbaar voor studenten. Begrip van databasestructuren is een belangrijke voorwaarde om een betrouwbare data-analyse te kunnen gaan uitvoeren. Studenten kunnen oefenen met koppelen van tabellen en het filteren van data.

  • Odoo ERP. Odoo is een veelgebruikt ERP-pakket met meer dan 5 miljoen gebruikers wereldwijd. Odoo ERP is beschikbaar met de belangrijkste gegevens uit de AuditGame. Voor iedere student is een eigen versie van Odoo beschikbaar met bijna volledige functionaliteit op basis van het Education Program van Odoo ERP. Studenten kunnen in hun eigen versie orders plaatsen en boekingen doen. Klik hier voor meer informatie over Odoo.

 

bottom of page